NIEUWE EVENEMENTEN AANVRAGEN

Het evenementen-team van EHBO vereniging “St. Joris”  Amersfoort, bestaat uit ongeveer 35 gediplomeerde EHBO-ers.
Ons evenementen-team is tevens gecertificeerd voor Alcohol en Drugs-incidenten.
Bij de grote evenementen wordt deze groep uitgebreid met artsen, trauma verpleegkundigen en EHBO kader docenten
Wij zijn bij evenementen altijd duidelijk herkenbaar, middels uniforme kleding.

Tijdens evenementen waarbij wij aanwezig zijn, hebben wij onze eigen materialen bij ons.
Dit bestaat uit o.a. EHBO-koffers, AED,  tent, herkenbare vlaggen, bewegwijzering en beach flags.
Ook hebben wij een eigen portofoon netwerk en een evenementen telefoon.
Tijdens een evenement zijn wij bekend bij de politie, brandweer, ambulance dienst en de GHOR.

Er wordt wekelijks een beroep op ons gedaan, zowel  in het weekend, als door de weeks.
De afgelopen jaren hebben wij aan diverse organisaties/evenementen onze medewerking verleend.
Dit waren o.a. tijdens: Hele en halve Marathon van Amersfoort,  schoolvoetbal/handbal toernooien, diverse gehandicapten sporten, Smartlappen festival, Jazz in Amersfoort, Muziek spektakel op de Hof, wielerwedstrijden, Sinterklaas intocht, Berg tot Berg race in en om Wageningen, de wandel 4-daagse van Apeldoorn en Nijmegen.
Alsmede diverse andere evenementen.

GayPrideEvenementen kunnen aan gevraagd worden, op onderstaand “Aanvraag Formulier“, wel minimaal 8 weken van tevoren.
Geef duidelijk aan om wat voor een evenement het gaat, het aantal te verwachten bezoekers, de locatie en de tijden.
U krijgt van ons altijd een mailtje terug.

Ook kunt U informatie inwinnen omtrent ons evenemententeam door te bellen met 06 5164 7224
of te mailen naar info@ehbo-amersfoort.nl

Belangrijk is natuurlijk of er geen andere evenementen, zijn die al een beroep op ons hebben gedaan.

Voor elk evenement zal een onkosten vergoeding gevraagd worden.

En buiten Amersfoort zullen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Namens onze EVENEMENTEN COÖRDINATOR. – telnr. 06 5164 7224.

EHBO aanvraag formulier voor Evenementen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)